Kdo sem jaz?

kuka_krog

Hvala, ker si tu, ker želiš spoznati mene in delo, ki ga ustvarjam s srcem. 

Sem Monika. Srčna. Vedno z  nasmehom na ustnicah. Odgovorna. Zanesljiva. Prekmurka, s srcem na pr(a)vem  mestu. Verjamem v srčnost v podjetništvu. To je tudi glavni razlog, da sem se odločila stopiti na samostojno podjetniško pot. S svojim znanjem in izkušnjami želim pomagati podjetjem, da s pomočjo tega, da povedo svojo zgodbo na kanalih spletnega marketinga, povečajo spletno prodajo kot tudi izboljšajo obisk na fizičnih lokacijah. Sodelovala sem pri različnih projektih, tako majhnih kot tudi večjih podjetij, kjer me vodijo tri stvari: doseganje zastavljenih ciljev, zadovoljstvo naročnikov in zaupen, dober odnos z naročnikom, saj le tako lahko zgradimo zgodbo uspeha.

Za piko na i pa ti razkrivam, zakaj beseda KUKA 😉

K – kreativnost. Kreativnost je nujna v današnji komunikaciji, če želiš izstopati iz množice, zato vedno imej v mislih, kako lahko nekaj narediš drugače, boljše, bolj nenavadno.

U – unikatnost. Vsaka komunikacija je unikatna. Nikoli več ne boš mogel povedati nekaj na popolnoma enak način, z enakimi čustvi (da, tudi naše neverbalno izražanje spada h komunikaciji), kot si to povedal v danem trenutku. Bodi pozoren, kaj in kako se pogovarjaš z ljudmi, vse to lahko vpliva na to, ali te začutijo in slišijo na način, kot si ti želiš.

K – komunikacija. Komunikacija je ključ do (ne)uspeha. Komuniciramo na vsakem koraku, v vsakem trenutku, zato moramo biti pozorni, kakšna sporočila dajemo svetu z našo komunikacijo (besedno in nebesedno).

A – akcija. Akcija, akcija, akcija. Že več kot devet let si ne predstavljam mojega življenja brez akcije, brez vsakodnevnih izzivov, novosti … Nikoli ne smeš zaspati.

Kuka ima še en drug pomen, ki ga sicer bolje razumemo v Pomurju. Pomeni namreč žuželko, “bauca”, skratka nekaj, kar je trdoživo in preživi, ne glede na vse ovire. To je tudi globlji pomen. Pri vseh projektih vedno pokažem vztrajnost, voljo do sodelovanja, do odkrivanja novih področij, iskanja novih idej ter predvsem stremim k srčnosti, iskreni komunikaciji, ki je temelj uspešnega sodelovanja. In ne, nikoli ni in nikoli ne bo lahko, ampak vem, da bom preživela in nikoli ne bom odnehala slediti svojim sanjam.

P.S.: Če te zanima več o meni, ti prilagam še nekaj povezav: