KDO sodeluje z mano?

Kako lepo je pogledati prehojeno pot in se spomniti na vse tiste ljudi, ki so mi bili pripravljeni podati roko in so mi zaupali vodenje marketinga. Hvaležna sem za prav vsakega, ki se je podal skupaj z mano na pot in je tako prispeval svoj delček v mozaik moje zgodbe. Seveda sem hvaležna tudi za vse tiste, ki so mi dali neznansko širino. Komaj čakam na vse prihodnje izzive in krasne ljudi, ki mi jih bo prineslo življenje.

Sodelovanje s podjetji: na področju spletnega marketinga sem imela priložnost sodelovati z večjimi slovenskimi podjetji, ki se ukvarjajo s spletno prodajo izdelkov ali pospeševanjem obiska na fizičnih lokacijah.

Mentorstvo: Učenje spletnega marketinga pod mentorstvom enega izmed največjih slovenskih specialistov za spletni marketing, Klemna Štruca. Bil je tisti, ki mi je odprt nepoznan svet spletnih družbenih omrežij in me popeljal na pot spletnega marketinga. Zares krasen človek, ki mi ni predajal zgolj teorije in mi omogočil, da sem imela priložnost to vse znanje kar takoj udejanjiti v prakso, ampak mi je podal toliko življenjskih modrosti in resnic, za kar bom vedno izjemno hvaležna. Kaj je Klemen zapisal o meni, pa si lahko preberete tukaj >>

Dr. Špelca Morojna – Poslovna Boginja je ravno tako oseba, ki ji bom vedno izjemno hvaležna, da mi je omogočila, da sem postala del njene ekipe. In ni trajalo dolgo, da se je odločila, da me popelje s sabo na vrhunsko izobraževanje svetovno znane Callan Rush iz Amerike, ki mi je v treh dneh pokazala neznansko širino marketinga. Tako da sem se zares imela priložnost učiti od najboljših.

In tukaj je še ena priložnost, ki mi jo je prineslo življenje in sem neznansko hvaležna za njo: sodelovanje v projektu Podjetno v svet podjetništva. Bila sem ena izmed 10 udeležencev, ki smo odkrivali svet podjetništva in razvijali ideje, ki so nato postale resničnost. Tam sem srečala tudi mag. Lenjo Faraguna, ki mi je dala pravo brco v rit, da sem pričela slediti notranjemu glasu ter srčnemu podjetništvu.

Vem, na moji poti je bilo še veliko ljudi, med drugim tudi Katja Fašink, ki sem ji hvaležna za vse priložnosti in vrata, ki mi jih je odprla, vendar, da ne bom predolga: HVALA prav vsem, da ste mi in verjamem, da mi še boste pomagali pri mojih podjetniških korakih.

Veščine: obvladovanje komunikacijskih veščin, ki sem si jih pridobivala 7 let, sicer s študentskim delom. Gre za področje novinarstva, kjer sem sodelovala pri pisanju člankov na spletnih portalih in v tiskanih medijih ter pridobivala izkušnje iz televizijskega dela na TV Idea v Murski Soboti ter na televiziji RTS v Mariboru. 4 leta sem opravljala funkcijo predstavnice odnose z javnostmi v Študentskem svetu Univerze v Mariboru, kjer sem skrbela za celostno promocijo vseh dogodkov in aktivnosti, ki so bile predstavljene tako študentom, zaposlenim na Univerzi v Mariboru kot tudi zunanjim javnostim.

Vloga predstavnice za odnose z javnostmi je vsekakor pustila v meni velik pečat v študentskih letih, to pa je o meni povedal Rok Hržič, takratni prorektor za študentska vprašanja Univerze v Mariboru: “Z Monikinim delom smo bili zelo zadovoljni, saj se je pokazala za zelo delovno in zaupanja vredno članico delovnega kolektiva. Delo je vedno opravljala resno, natančno in pošteno. Sodelavcem je bila vedno pripravljena priskočiti na pomoč pri reševanju problemov, ki se pri delu pojavljajo. Je zelo komunikativna, iznajdljiva in ambiciozna oseba, ki je s svojimi idejami in pozitivnim odnosom pripomogla k uspešnosti našega delovanja.”

monika_2
Slika 1: Eden izmed prvih intervjujev z Alyo.
Slika 2: Kot predstavnica za odnose z javnostmi sem sodelovala pri organizaciji največji prireditev za študente v Mariboru, kot je na primer Gremo na prvi rok.
Slika 3: novinarski časi na televiziji RTS v Mariboru.

2 Comments

brigita pušnik

12. 11. 2016 at 7:02 pm

pozdrvljena!

zanima me če imate kakšne delavnice ,kako na fb?oglaševanje?prodaja?….
lp brigita

    admin13

    17. 11. 2016 at 5:14 pm

    Pozdravljeni Brigita. Hvala za vprašanje. Trenutno sicer delavnice niso razpisane, bom Vam pa vse informacije o možnostih izobraževanja poslala na e-mail. Lep pozdrav.