Kdo je Kuka?

  • 0

Kdo je Kuka?

Category : Kuka

Spletni marketing me že 24 ur na dan spremlja že več kot leto dni. Zakaj 24 ur na dan? Ker tukaj nikoli ne (za)spimo. Če bi, bi namreč številke lahko odšle po svoji poti in tudi tisti, zaradi katerih ustvarjamo spletni marketing, vaši kupci, oboževalci, bi zaspali.

Že takoj na začetku, ko sem se srečala s spletnim marketingom, so to bili veliki koraki zame. Pod vodstvom Klemna Štruca, slovenskega strokovnjaka za spletni marketing, sem namreč pričela odkrivati to področje na primeru takrat največje modne spletne trgovine v Sloveniji, Stilago, ter drugih večjih naročnikov. Razsežnost oglaševalskih kampanj in vseh aktivnosti bi težko opisala v tej kratki predstavitveni objavi, ključno pa je bilo, da se je vse nadgrajevalo in kaj hitro nisem bila zgolj opazovalka, ampak tudi ustvarjalka vsega, kar je povezano s spletnim marketingom.

Najprej sem osvajala Facebook, nato e-marketing. Moji “zbirki znanja in izkušenj” se je nato pridružil še Google AdWords in postopoma tudi LinkedIn ter ostale platforme, na katerih skupaj z naročniki prepoznamo potencial za širjenje prepoznavnosti njihovega podjetja in pospeševanje prodaje. Ker spremljam trende in novosti na tem področju, pa sem naročnikom vedno tudi na voljo za svetovanje o spletnem marketingu.

20150514_123944

Izsek iz Vestnika, 14. maj 2015

Izjemno vesela in ponosna sem, da sem imela in imam priložnost sodelovati z izjemnimi slovenskimi podjetniki, ki si želijo biti vidni, pospešiti prodajo, ob vsem tem pa svojim kupcem ponuditi tudi nekaj več – zaupanje v njihovo znamko. Ker verjamem v srčnost v podjetništvu, v to, da je potrebna zgodba, s katero živite in jo živijo tudi drugi skupaj z Vami.

In morda sem ena izmed redkih, ki želim ostati tu, v Sloveniji. Medtem ko mi velikokrat svetujejo “Razširi se navzven, tja, kjer je več priložnosti.”, jaz še vedno vztrajam tukaj, kjer sem in si še posebej želim, da bi poleg večjih slovenskih podjetij osvojila tudi zaupanje pomurskih. Ker verjamem, da bo tudi tukaj napočil trenutek, ko bo moč spletnega marketinga prepoznana in cenjena.

Kakšen je moj pristop? Najprej Vas želim spoznati, zato na prvem sestanku ne boste prejeli nič drugega kot mojo vizitko z kontaktnimi podatki. Ne bom prinesla brošur, letakov, načrtov, ker vse to se bo ustvarilo šele takrat, ko spoznam Vašo bolečino, težavo, ki jo želite rešiti s spletnim marketingom. Vam oglaševalske kampanje ne prinašajo rezultatov? Vam zmanjkuje idej za urejanje e-novic ali Facebook/LinkedIn strani? Sploh ne veste, kje bi se lotili spletnega marketinga in predvsem, koliko dodatnega budgeta bo to pomenilo za Vaše podjetje? To je le nekaj vprašanj, ki jih bomo razrešili. In šele takrat, ko se srečamo drugič, boste prejeli nekaj, kar bo veliko vredno zgolj za Vaše podjetje – točen načrt, na podlagi katerega še vedno imate možnost izbire, ali me boste izbrali, da Vam bom pomagala graditi Vašo zgodbo uspeha ali ne. Toda verjemite, vsaka skrbno načrtovana poteza spletnega marketinga se bo obrestovala in to že po nekaj prvih korakih.

Torej, Vas morda zanima več o morebitni skupni poti sodelovanja? Potrebujete še več informacij? Vas zanima, če lahko pomagam tudi Vam? Kontaktirajte me, z veseljem Vam prisluhnem.

logotipi_novo