Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Monika Horvat je bila v sredini leta 2014 ena izmed več kot 150 kandidatov, ki so se odzvali na moj oglas, da iščemo sodelavca za pomoč na področju vodenja in upravljanja spletnega marketinga in oglaševalskih kampanj na Facebooku in Googlu, ki jih za naše naročnike upravljamo v našem podjetju. Takrat sem iskal zaupanja vredno osebo s pravim karakterjem, na katerega bi prenesel svoje bogatno znanje in izkušnje, ter mu v upravljanje predal nekatere obstoječe projekte.

Izmed vseh kandidatov je ravno Monika daleč najbolje opravila vse naloge in s svojo pristno osebnostjo in nasmejanim obrazom najbolj navdušila v fazi ena­na­ena razgovorov, v katerega je bilo povabljenih samo 10 kandidatov. Kljub temu, da je Monika takrat bila še popolni začetnik in ni imela nobenih izkušenj s prodajno in rezultatsko usmerjenim oglaševanjem na Facebooku in Googlu, sem na koncu odločili za Moniko in sicer zaradi njenih izjemnih osebnih vrlin, prepričanj, vrednot, in neizmerne želje po učenju spletnega marketinga in oglaševanja iz prakse. Danes izbor Monike smatram kot eno najboljših odločitev v letu 2014.

Monika se je v izjemno kratkem času na pravih projektih v različnih poslovnih modelih naučila ogromno stvari do te mere, da danes povsem samostojno vodi in upravlja tudi najbolj zahtevene oglaševalske kampanje na Facebooku in Googlu, samostojno komunicira z naročniki, povezuje in vodi celotno ekipo (prevajalci, oblikovalci, programerji, itd), rešuje vsakodnevne izzive, ki so edina prava stalnica v Facebooku in Google oglaševanju, ter samostojno sprejema odločitve, kaj spremeniti in kako narediti. Ko Moniki v vodenje predam in zaupam projekt, spim povsem mirno, saj vem, da bo vse narejeno in izvedeno tako, kot mora biti, in da bodo naročniki in poslovni partnerji zadovoljnji tako z rezultati kot z odnosom.

Poleg praktičnega znanja na področju spletnega marketinga in oglaševanja na Facebooku in Googlu pa Moniko krasijo predvsem njen ljubeč odnos do dela in vsega, kar počne, karakter in osebne vrline kot so zanesljivost, samoiniciativnost, poštenost, doslednost in natančnost.

HVALA Klemen. 

P.S.: In tako je izgledal najin prvi Skype sestanek oz. razgovor za službo 😉 Klemen si je med drugim zabeležil: “Smeje se veliko.”  – Ja, tudi na razgovoru za službo sem taka, kot sem.

klemen_monika2