Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ustavi se, prepoznaj signale

oz. priznaj si, da je čas, da ne moreš urediti vsega sam/a, ne glede na področje.

Signali, ki jih je potrebno prepoznati, preden naredimo več škode kot koristi, se nam pojavljajo na vsakem področju, tako v vsakdanjem življenju kot tudi navsezadnje v marketingu. In med sabo so pogosto povezani, saj nas držijo v tem, da si ne upamo priznati, da je čas, da poiščemo pomoč tistih, ki nam bodo olajšati pot do navzgor, do uspeha.

Roko na srce, pretekla dva tedna sta bila zame preveč. Na tej poti navzgor, ko se je pojavilo tisoč novih izzivov, ki se jih prav vsakega posebej veselim, sem neskončno hvaležna za ta vikend, ki mi vsaj malo pusti zadihati, ker enega delovnega dneva preprosto več ne bi zmogla. Zakaj? Po dveh tednih, ko v povprečju spim 3 ali 4 ure na dan, namreč telo že kar trepeta, ker potrebuje počitek, in da ne govorim o desni roki, ki jo položim na miško in mi od bolečin kar ne pusti narediti pravega klika.

Signalov več kot dovolj, da je skrajni čas, da si po letu in pol garanja, grajenja lastnega podjetja, priznam, da sama več ne morem biti za vse. Ni mi žal za vse to garanje, ker brez njega ne bi bila na točki, kjer sem, ampak sedaj je potrebno narediti korak naprej in se pripraviti na nov izziv, ki ga prinaša s sabo predajanje znanja naprej in zaupanje osebi, da bo v to delo vložila toliko srčnosti, kot ga vlagaš sam. Ampak čutim in verjamem, da sem našla pravo osebo 😉

Zakaj vam to govorim? Ker sem ob spoznavanju neštetih zgodb podjetnikov, ki potrebujejo pomoč pri marketingu, spoznala, da imajo podobno težavo – nekdo jih je v preteklosti že “prinesel okrog”, zato težko zaupajo novi osebi, ki bi jim naj ponovno pomagala pri tem, da njihov marketing zacveti. Ali pa si preprosto ne upajo priznati, da bi sicer radi urejali marketing, ampak nimajo časa, da bi to počeli, kot je potrebno. Toda najprej si poglejmo signale, po katerih morate vi prepoznati, da vaš marketing, natančneje Facebook marketing, ne gre v smeri, kot bi moral. Se vam morda poraja eno izmed teh vprašanj:

1. Facebook stran – čakaj, a jo že sploh imamo, kdo že skrbi za njo?
2. Ah, saj pa z enim oglasom lahko dosežemo prav vse, ne glede na starost, spol in kreative, ki jih uporabljamo.
3. V Facebook oglaševanje vlagamo veliko, ampak mi ne sanja, kakšni so rezultati, kje jih sploh lahko pogledam?

Prepoznate katerega izmed signalov pri vas? Kakšen bo prvi korak, da boste rekli stop, dajmo, odpravimo to vprašanje, ta signal?

Na tem mestu vam podajam roko in vas povabim, da začutite in mi zaupate narediti ta 1. korak. KDAJ? 10. maja v Murski Soboti na delavnici na temo uporabe Facebook-a za promocijo vašega podjetja. Dovolite mi, da se približam vam in vašemu podjetju, da skupaj globlje prepoznamo te tri signale in naredimo skupaj nekaj v smeri izboljšave vašega marketinga.

Vse podrobnosti o delavnici vam bom razkrila tekom prihodnjega tedna, tako da spremljajte Facebook stran Agencija Kuka, če želite več informacij pa lahko pišete tudi na info@agencijakuka.si.

Želim vam lep vikend, naj bo to priložnost, da prisluhnete signalom, ki vam jih daje vaše telo, vaše življenje.